Rutes Antropològiques del #MUEC (I)

Fa temps que la #Xobbcooperativa té el plaer de col·laborar amb el #MUEC. Primer va ser amb les feines de millora de l’accessibilitat de l’equipament de què disposen Montjuïc, ara hem tingut el plaer de col·laborar amb ells portant el museu als carrers amb el projecte #rutesantropologiques. Avui amb l’Oriol, el cap de programa del #MUEC, hem fet les proves de la ruta “Llocs com a paisatge urbà”, passejant a la Walter Benjamin, hem reviscut la importància que han tingut certs tipus de comerç, ara amenaçats per la gentrificació comercial en la configuració de la nostra ciutat i hem tingut la possibilitat de xerrar, davant la seva peixateria amb en Manel Tort, president de l’associació de comerciants de Poble Sec, entre altres coses, de la inauguració oficial de la Xobb, que es va dur a terme ahir a la seu del districte de Sants.

La realització d’aquest projecte i la instal·lació dels beacons perquè indiquin els diversos elements de les rutes ha estat possible gràcies a la col·laboració de diverses realitats privades o públiques a les quals dedicarem el post de la inauguració.

 

L’Oriol i en Manel Tort xerren sobre el projecte
Emplaçament del Beacon que dona informació sobre Sant Roc (Llocs entre el record i l’oblit)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *