El programa Àmbit B30 sobre Ciutats Intel·ligents i economia circular

El programa de televisió #Àmbit B30 de #Vallès Visió que mostra de diferents capítols dedicats principalment reportatges i entrevistes sobre la innovació, investigació i emprenedoria al llarg de l’autovia B-30 uns dels pol econòmics del sud d’Europa, que es planteja també com a un referent en economia circular i on l’associació #Àmbit B30 duu a terme tasques pel seu desenvolupament. El progama ens ha mostrat part de mapa de la innovació tecnològica que es fa al país, a diferents àmbits i sectors del territori.

A l’últim capítol sobre Ciutat Intel·ligents i economia circular hem tingut el plaer de col·laborar presentat els resultats del projecte de la #XOBB com una de les múltiples iniciatives que s’han fet entorn al desenvolupament de les ciutats intel·ligents i l’economia circular, dins de l’univers d’empreses que componen el teixit industrial, econòmic i tecnològic del B30, al programa es veu com la Universitat Autònoma de Barcelona juga un paper fonamental al moment d’articular el desenvolupament de les ciutats intel·ligents, posant a disposició de la ciutadania el coneixement i la tècnica.

A partir dels testimonis de les diferents persones que hem estat implicades al desenvolupament de la #XOBB, el programa descriu com funciona el projecte, com s’ha fet i com la #participació de la ciutadania ha estat fonamental al moment d’innovar o engegar processos creatius.

Moltes gràcies als realitzadors del programa #Àmbit B30 per convidar-nos a participar en tant interessant i necessari projecte de comunicació al voltant de la ciència i tecnologia que es fa a les nostres ciutats. A continuació el programa l’enllaç del programa:

Àmbit B30 17/12/2018

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *