Més xarxa i l’app “Barcelona Sense Barreres”

En els darrers mesos hem anat desplegant la Xarxa Oberta Beacons Barcelona, a més de la implantació de la xarxa a l’eix comercial de creu coberta – sants- establiments units, hem pogut estendre la xarxa al Museu Etnològic de Barcelona i al Castell de Montjuïc.

Aquesta xarxa de beacons es pot fer servir mitjançant la app “Barcelona Sense Barreres”, que és una app desenvolupada per no saturar (amb diferents apps) i que serveix per anar llegint els beacons oberts que poc a poc, i des de diferents àmbits, es comença a impulsar.

Es el logotip de l'app, diu "Barcelona sense Barreres" , amb un dibuix que trenca una barrera
Click aquí consultar la preview de l’app versió IOS

 

És l'icona de l'aplicació Barcelona Sense Barreres, diu Barcelona Sense Barreres
Click aquí per descarregar l’app versió ANDROID

 

La difusió de la tecnologia

A més la XOBB esta participant en la configuració, instal·lació i implantació del projecte de beaconització dels 70 punts d’interès cultural del Districte de Sant Andreu, aquest beacons faran servir, en primer lloc, la app “Rutes de Sant Andreu”, una app per que els usuaris tinguin una experiència cultural, a través de la visita de lloc que ja no existeixen físicament. Aquesta app estarà disponible durant aquest any.

 

Es l'imatge de l'app rutes de sant andreu
Aquesta app permet consultar i gaudir dels itineraris culturals que hi ha a cada districte. És una selecció de punts d’interés històrics i culturals que hi ha a cada indret del districte

Experimentació

Continuarem instal·lant aquest dispositiu a Barcelona. No obstant això, per a aquest any la XOBB, a més de continuar col·laborant amb l’escalament de la xarxa de beacons, començarem a desplegar les nostres línies estratègiques d’experimentació sociotécnica: a partir de la xarxa instal·lada, buscarem la manera de donar vida els beacons mitjançant la realitat augmentada i Ludificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *