Els museus seran sempre nostres!!!!

Per encàrrec de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, conjuntament amb el Museu Etnològic de Barcelona, tenim el repte d’instal·lar XOBBs al Museu, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat comunicativa als diferents elements, temàtiques i àrees. I més, per avançar en la modernització i digitalització d’aquest referent cultural i científic.

A les imatges hi són Josep, administrador de recursos del Museu Etnològic; Elizabeth, antropòloga del museu; Anna i Sergi de Dandelion, encarregats de fer l’estructura dels continguts; Marc, Jordi, Vic i Marcos de la XOBB, tots plegats conformem el grup de treball que està fent aquest nou i bonic projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *