Inspecció de l’Ajuntament dels primers beacons de la instal·ació

16/12/2016

Xarxa lliure de sensors beacons de Barcelona: provant els primers trams amb l’aplicació “Aparadors Virtuals de Creu Coberta”

Les darreres setmanes de l’any 2017, hem procedit a instal·lar un tram de la xarxa de sensors beacons per començar fer les proves definitives i començar la implantació social d’aquesta tecnologia.

 

 

En la fotos estan las cinco personas con los moviles en la mano probando, mientras nos van dando sus opiniones y comprovando que el sistema funciona
A la imatge: en Ferran Urgell (tècnic de l’administració), Marc Vallribera (desenvolupador), Francesc Sol (testor i insta·lador), Guillermo Hurtado (`tècnic de l’admnistració) y Alba, Arquitecta (trrballadora de l’administració)

 

Hem estat convidant a diferents persones i representants d’organitzacions a provar com va quedant aquesta infraestructura digital. Aquestes proves, han consistit a caminar pel tram de l’eix comercial, posant atenció al funcionament de la audiodescripció de l’aplicació, la localització de comerços i descripcions.

Hem fet proves amb en Xavier Capdevila, psicòleg de l’Associació Catalana Pro Persones Sordcegues APSOCECAT, que conjuntament a Pere Varela Amor, co- coordinador del projecte, es van posar a caminar pel carrer per fer les primeres proves.

 

Hem rebut a les visites de Guillermo, Ferran i Blanca, les persones tècniques de l’Insitut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), responsables de supervisar l’evolució i execució del projecte.
Marc, Ferran (con el móvil en la mano) y Francesc van caminando por la calle mientras hablan del invento
Imatge 2: fent el test d’avaluació per Creu Coberta
Guillermo i Alba van caminando por la calle mientras dan su opinión del funcionamiento del sistema
Imatge 3: Guillermo i Alba fent test de avaluació de la instal·lació

 

Marc con el mòbil a la ma, l'explica a Ferran com funciona la interface d'usario
Imatge 4: Marc i Francesc, explicant a Ferran les diferents funcions de l’app
El meeting point de l’associació de comerciants de Creu coberta, esdevinguda base d’operacions. Des d’aquí, hem fen els registres, proves i sortides a caminar per on ja tenim els sensors instal·lats.
Francesc amb el braç estirat intentant penjar un sensor en la finestra
Imatge 5: Francesc instal·lant el punt d’inici de la xarxa, el primer beacon, al meeting point de Creu Coberta
La setmana vinent seguirem distribuint els sensors pels establiments comercials del Creu Coberta i continuarem fent proves de les actualitzacions de l’aplicació que estan fent per a aquesta etapa del projecte.
Des d’aquí, fem una crida a la ciutadania i especialment a persones del col·lectiu de la discapacitat o diversitat funcional, a posar-se en contacte amb nosaltres per a que provin com està quedant aquesta infraestructura. Només cal tenir un mòbil amb sistema operatiu ANDROID de 5.0 o superior.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada