Convocatòria: 1era Sessió de participació entre persones amb diversitat sensorial e enginyers de la UAB !!!!!!!!

Companys i companyes

Us convoquem des del projecte Barcelona, Ciutat Multisensorial.  Aquest projecte es tracta  de dissenyar de manera participativa la primera xarxa oberta de sensors o beacons informatius para millorar l’accessibilitat per a persones amb diversitat sensorial visual. Aquest projecte ha estat patrocinat per l’Institut de Cultura de Barcelona. Com son diners públics tothom ha de venir  a participar!!!!

El proper dimarts 17 a les 17,30h  a la seu de ADVC b1b2b3, Carrer Cardenal Reig 32, farem la trobada participativa o assemblea  amb el enginyers  de la UAB per definir de manera participativa els següents punts:

1.- On es instal·larà la flota de sensors?  Hem de triar el lloc on posarem els primers 60 sensors , això pot ser:
-Un museu de la ciutat
– Un eix comercial de la ciutat
– Un Centre d’atenció primària.
– Altres.

2.- Quins tipus de característiques ha de tenir la aplicació per smartphone que farà servir la flota de sensors., he de explicitar els problemes accessibilitat comunicativa que poden ser resolts mitjançant el projecte, proposar idees sobretot.

Us esperem a tothom, necessitem que hi participi molta gent en aquesta experiència.

Per qualsevol dubte o si necessiteu més informació aquí us deixo els links projecte:

Al pagina del facebook per que doneu al m’agrada:
Blogs:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada