PARTICIPACIÓ, XARXES I DESENVOLUPAMENT DE TECNOLOGIES CIUTADANES

Des del segle XVIII i fins als nostres dies, els ciutadans i ciutadanes de Catalunya han establert multitud d’associacions per aconseguir els objectius col·lectius en tots els àmbits que interaccionen en la vida.
El projecte que aquí et presentem neix des de la base de la participació de les persones amb diversitat funcional, professionals de les ciències socials, informàtics, dissenyadors, etc.
Pueden veure el primer video de presentació del projecte aquí
A diferència de gran part dels processos d’innovació o implantació de tecnologies, el projecte té com a objectiu suscitar un procés que comenci des de la reflexió i participació entre els diferents agents implicats, per després realitzar les fases de disseny i implantació del dispositiu.
Imatge del tallet de participació a ADVC-b1b2b3
Taller de participació amb sòcis/es de ADVC-b1b1b2

Per això, un de les aspectes claus d’aquest projecte és l’articulació de xarxes entre entitats i col·lectius que intervenen en l’àmbit de la diversitat funcional, de la recerca, el disseny d’apps i el disseny de materials tàctils, entre d’altres.

D’aquesta manera, esperem generar una xarxa oberta on a mesura que el projecte avança i es consoliden els seus objectius, vagin participant més entitats entorn dels objectius del projecte, atenent a les necessitats de totes les parts implicades.
Entenem que la participació constitueix la clau de l’èxit a causa que són presos en consideració tots els elements i totes les opinions de les parts interessades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada